ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Το κεντρικό σύνθημα της Ημέρας ήταν: «ΑΘΛΟΥΜΑΙ ? ΧΑΡΑΖΩ ΤΟ   ΜΕΛΛΟΝ»   με στόχο να ενθαρρύνει όλους τους μαθητές να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες και απώτερο σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και στην ενήλικη ζωή τους.

Οι μαθητές μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε οργανωμένες αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, πετοσφαίριση, καλαθοσφαίριση, άλμα σε μήκος, σκυταλοδρομίες με επιτόπια άλματα) δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους επιδεικνύοντας αθλητικό πνεύμα, συνεργατικότητα και αλληλοσεβασμό. Σκοπός ήταν η ενεργοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων μαθητών και η συμμετοχή τους με οποιοδήποτε ρόλο στα αθλητικά δρώμενα.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν την προβολή της κοινωνικής ταινίας «ΕΝΤΙ Ο ΑΕΤΟΣ» στην οποία αποτυπώνεται η συναρπαστική πορεία ενός αθλητή (σκιέρ) που δεν σταματά ποτέ να πιστεύει στον εαυτό του, γιατί αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη.

Στο τέλος δόθηκε αναμνηστικό συμμετοχής σε όλους τους μαθητές.

                                                   Γυμνάσιο Λιβαδόχωρίου Λήμνου

  

foto1  foto2 
 foto3  foto4