Δελτίο τύπου Βράβευση Μαθητών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για 3η συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ώρα 20:30 μ.μ, στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αριστούχων μαθητών του σχολείου από την κ. Ανίτα Χαλαμανδάρη στη μνήμη Νικολάου και Ουρανίας Χαλαμανδάρη.

Η χορηγός με περισσή γενναιοδωρία βράβευσε 14 μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου μας για την ετήσια επίδοσή τους κατά τη σχολική χρονιά 2016-2017. Η ίδια βράβευσε και τις δύο ομάδες μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Μαθηματικολογικής Σκέψης του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια.

Επίσης, ο Έπαρχος Λήμνου, κ. Γιαρμαδούρος Ευάγγελος, βράβευσε τις μαθήτριες Βουλαλά Χριστίνα και Παλαιολόγου Κρυσταλλένια για τις υψηλές διακρίσεις τους στον Μαθητικό Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Η Ευρώπη απ? την αρπαγή της μέχρι σήμερα» που διοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τους Πρεσβευτές (Ambassadors) του προγράμματος TeachersforEurope του Βορείου Αιγαίου και του προγράμματος EuropeDirect ? Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης.

Ο Δήμαρχος Λήμνου, κ. Μαρινάκης Δημήτρης, απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στη ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους Αγώνες Ποδοσφαίρου Γυμνασίων Λήμνου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, κ. Βουλαλάς Ευστράτιος, απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στην ομάδα στίβου του σχολείου η οποία κατέκτησε, κατά την προηγούμενη χρονιά, 24 μετάλλια στους Αγώνες Στίβου Γυμνασίων Λήμνου.

Οι μαθητές και μαθήτριες προσέφεραν στην οικογένεια Χαλαμανδάρη δικές τους ζωγραφικές δημιουργίες.

eik1   eik2