Home » Uncategorized » Η ομάδα Ρομποτικής «PieceMaker» έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη!

Η ομάδα Ρομποτικής «PieceMaker» έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη!

Η ομάδα Ρομποτικής του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου προκρίθηκε με επιτυχία στη Β΄ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση με το έργο της «Η έξυπνη ταΐστρα».

O Διαγωνισμός επικεντρώνεται σε έργα Ανοιχτών Τεχνολογιών που ενσωματώνουν Τεχνητή Νοημοσύνη στις θεματικές που αφορούν την υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Οι μαθητές μας παρά τις αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να υποβάλουν μια επιτυχημένη, πρωτότυπη και δημιουργική πρόταση έργου με τη χρήση και την αξιοποίηση ανοιχτών τεχνολογιών, τρισδιάστατων τεχνολογιών σάρωσης-σχεδιασμού-εκτύπωσης και ανοιχτού λογισμικού.

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου συγχαίρει τους μαθητές της ομάδας Ρομποτικής «PieceMaker» καιτον υπεύθυνο εκπαιδευτικό Χαβιά Νικόλαο, πληροφορικό του σχολείου για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.  

Τα μέλη της ομάδας «PieceMaker»:

Δέσποινα Δήμου, Σοφία Καβαλέρη, Χρήστος Λαγηνάς, Ανδρέας Κάντζος, Γιάννης Μόσχοβας, Άρης Τρυφερής ,Ελευθερία Εγγλέζου, Μαριάννα Διαματάρη, Γιώργος Μαρκάκης, Γιάννης Φράγκος, Χίλντα Γιαννάκη

Λεπτομέρειες για την πρότασή μας μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

PiecemakerΓυμνάσιο Λιβαδοχωρίου ΛήμνουΈξυπνη ταΐστρα αδέσποτωνhttps://github.com/gympiecemaker/gymlivdc/commit/8ec7323a480177f4b2c9ab785b17b78a559bc7ac#commitcomment-46884356

Η Διευθύντρια του σχολείου

Χαριτίνη Φωτοπούλου


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *