Home » Uncategorized » Με cargo bike και shuttle bus στο Κέρος πας!

Με cargo bike και shuttle bus στο Κέρος πας!

Στη δεύτερη φάση του Μαθητικού Διαγωνισμού “Τα νησιά μας φάροι βιώσιμης ανάπτυξης” από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ που διενεργείται σε συνεργασία  με την τοπική αυτοδιοίκηση και πραγματοποιείται στο πλαίσιο προώθησης των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και των αρχών και δεσμεύσεων της Διακήρυξης της Πρωτοβουλίας «Έξυπνα Νησιά» με πολύ χαρά συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη και τον γραμματέα της Τεχνικής  Υπηρεσίας του Δήμου μας κ. Σωτήρη Δημητράκα.

Η αποδοχή του προτεινόμενου έργου στον τομέα παρέμβασης Μεταφορές με τίτλο “Ηλεκτροκίνητα μέσα μεταφοράς στο Κέρος της Λήμνου”  ήταν θερμή, οι πληροφορίες και οι παρατηρήσεις από τον Δήμαρχο Λήμνου ήταν πολύ χρήσιμες και κατατοπιστικές και θα τις λάβουμε υπόψη μας για την τελική διαμόρφωση της πρότασής μας και την κατάθεσή της στις 24 Απριλίου.

Μπράβο παιδιά, συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό για να φτάσουμε στην τελική ευθεία και να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε με τη στήριξη του Δήμου μας!

Η Διευθύντρια του σχολείου

Χαριτίνη Φωτοπούλου