Home » Uncategorized » Eκδήλωση Βράβευσης Μαθητών

Eκδήλωση Βράβευσης Μαθητών


Με κάθε επισημότητα στις 24 Σεπτεμβρίου 2022, εγκαινιάστηκε η Αίθουσα Μαθητικής Δημιουργίας του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, «Ανίτα Χαλαμανδάρη», που φιλοξενεί τα έργα, τα 68 Διεθνή και Πανελλήνια Βραβεία, τις διακρίσεις, την αγάπη των παιδιών για μάθηση και δημιουργία τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες της σχολικής χρονιάς 2021-2022 με το Βραβείο «Ανίτα Χαλαμανδάρη» που δίνεται τα τελευταία εφτά χρόνια στη μνήμη των γονέων της οικογένειας, Ουρανίας και Νικολάου.

Ακολούθησε η θεατρική παράσταση «Ελένη»  του Ευριπίδη από τη Θεατρική Ομάδα του σχολείου η οποία κέρδισε επάξια το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ευχαριστεί ολόψυχα όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, τους εκπροσώπους της Ιεράς Μητρόπολης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Στρατιωτικής Διοίκησης, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, των Φορέων και Συλλόγων του νησιού μας, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς,  τις φίλες και τους φίλους του σχολείου μας, τους γονείς των μαθητών μας και πάνω από όλους τα παιδιά που με το κέφι τους, τη φιλοτιμία τους και την ανάγκη τους για πρόοδο μας έφεραν στον κοινό τόπο συνάντησης.

Ευχαριστούμε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και το γενναιόδωρο κέρασμα την Οικογένεια Χαλαμανδάρη καθώς και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της όμορφης βραδιάς, τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, τους θεατρολόγους Φανή Παϊτάκη και Αποστόλη Κόκκαλη, τη Δέσποινα Αχιλαδέλλη για τον στολισμό του χώρου, την Ελένη και Νίκο Μπογιατζόγλου και  τον Θωμά Σφούνη για τον καλλωπισμό της αίθουσας, τον Παναγιώτη Κυριαζή για την τεχνική υποστήριξη, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη συμβολή τους στην οργάνωση της ροής της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσής μας.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε και σε όλους τους Προέδρους και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που διαδοχικά στέκονται πάντα αρωγοί και υποστηρικτές όλα αυτά τα χρόνια στο παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.

Φωτογραφικό υλικό: Π. Πραβλής, Θ. Παλάντζας, Ν. Μπογιατζόγλου, lemnosreport, fm100

 Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *