Home » Uncategorized » Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στον Διεθνή Μαραθώνιο Ανάγνωσης 2023

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στον Διεθνή Μαραθώνιο Ανάγνωσης 2023

Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της και οι μαθήτριες από τον Όμιλο Φιλαναγνωσίας του σχολείου μας με ένα βιβλίο στο χέρι «έτρεξαν» και «τερμάτισαν» με επιτυχία στον 12ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης «Ο μαγικός περίπατος της Άλκης Ζέη: 100 χρόνια από τη γέννησή της» που διοργάνωσαν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου.

Αφού διάβασαν τα επιλεγμένα βιβλία, συμμετείχαν με δραστηριότητες και σχόλια, με την παρότρυνση της υπεύθυνης καθηγήτριάς τους, στον Μαραθώνιο Ανάγνωσης ανάμεσα σε 22.000 μαθητές από περίπου 400 σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού και κατάφεραν να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας με επιπλέον 50 τίτλους βιβλίων.

Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στις μαθήτριες,  Ασπασία Χαβιά (Γ΄ τάξη), Όλγα Κουκουλίθρα (Β΄ τάξη), Μαρία Σπυριδάκη και Θεοδώρα Μαμαλίκου (Α΄ τάξη) και στην καθηγήτριά τους, Μάλαμα Πορφύρη, Φιλόλογο.

Ευχαριστούμε τον Όμιλο Φιλαναγνωσίας που κάθε φορά με τις δράσεις του φέρνει τους μαθητές μας πιο κοντά στο λογοτεχνικό βιβλίο και το σχολείο μας ένα βήμα μπροστά στη σύγχρονη εκπαίδευση.

Η  Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *