Home » Uncategorized » «Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στην Εκπαιδευτική Τηλεόραση»

«Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στην Εκπαιδευτική Τηλεόραση»

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο «ΜικροΜέγαλοι» του σχολείου μας απέσπασε το 2ο Βραβείο στον3ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας «Η ιστορία σου, είναι ιστορία της πόλης σου».

Ο διαγωνισμός  διοργανώνεται από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση στην i-create, Βουλή Τηλεόραση, ΕΚΟΜΕ ΑΕ, Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση, το  Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Οπτικοακουστική παιδεία και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Η τελετή βράβευσης θα μεταδοθεί στις 12 Μαρτίου 2022 στην εκπομπή της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης στο κανάλι της Βουλής, Σάββατο 10-11πμ. 

(https://edutv.minedu.gov.gr/index.php/programma​) και θα αναρτηθεί στο κανάλι της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης στο YouTube. 

Η  βραβευμένη μαθητική δημιουργία μας προβάλλεται ήδη στην τηλεοπτική ζώνη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων από τον Οκτώβριο 2021.

Το Βραβείο της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των βραβείων που έχει ήδη αποσπάσει η ταινία μας τον τελευταίο χρόνο.

1ο Βραβείο τεκμηρίωσης στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους  «Cinema…διάβασες;»

1ο   Βραβείο Ντοκιμαντέρ στην κατηγορία ντοκιμαντέρ Γυμνασίων  στον Διαγωνισμό “CΙΝΕμάθεια, 2021” Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών  Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. Η ταινία τιμήθηκε και με:

Βραβείο Σκηνοθεσίας

Βραβείο Τεκμηρίωσης

Βραβείο Απόδοσης Κειμένου

Βραβείο Φωτογραφίας

Βραβείο Μοντάζ

και 3ο Βραβείο Αφίσας

Ειδικό Βραβείο Εγγραμματισμού στα Μέσα στην 21η Camera Zizanio και στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους 2021 που απονέμεται από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 Πανελλήνια Διάκριση στον Μαθητικό Διαγωνισμό Bravoschools 2021.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη δημιουργία της ταινίας και στους εκπαιδευτικούς!

Το λινκ της ταινίας: https://youtu.be/ybSb6OyZLbE

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *