Home » Uncategorized » Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου προβάλλει τη γαστρονομία της Λήμνου και βραβεύεται

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου προβάλλει τη γαστρονομία της Λήμνου και βραβεύεται

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού Φωτογραφίας 2021 για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου με θέμα: «Ας γνωρίσουμε τη γαστρονομική παράδοση του νησιού μου μέσα από μια φωτογραφία» που διοργάνωσε οΣύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας», με χαρά υποδεχτήκαμε ακόμη δύο βραβεία για το σχολείο μας.  Ο Σύνδεσμος παρέλαβε περίπου 25 συμμετοχές από τη Λήμνο, την Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σίφνο, τη Λέρο, τη Χίο, την Κρήτη και την Εύβοια.

 Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις δύο μαθήτριες του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου της σχολικής χρονιάς 2020-21,  Ασπασία Χαβιά και Ευφροσύνη Μπότσου για το 1ο και 3ο Βραβείο που απέσπασαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας και στην υπεύθυνη καθηγήτρια Ουρανία Χαλικιώτου.

Τα τοπικά αγροτικά προϊόντα της Λήμνου είχαν την τιμητική τους και ξεχώρισαν  μέσα από τον φωτογραφικό φακό των κοριτσιών, προβάλλοντας για άλλη μία φορά το όμορφο νησί μας μέσα από σχολικές δράσεις.

  • 1ο βραβείο: Ασπασία Χαβιά, Α’ τάξη Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Λήμνου, Το τυρί από την αρχή
  • 3ο βραβείο: Ευφροσύνη Μπότσου, Γ’ τάξη Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Λήμνου, ΄Αφκος Λήμνου – Μακαρούνες – Κολοκυθόπιτα στριφτή


Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου

Χαριτίνη Φωτοπούλου


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *