Home » Uncategorized » ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Γυμνάσιό μας συμμετείχε με 9 μαθητές και μαθήτριες από τις τρεις τάξεις του σχολείου στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες 2021 «ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΗΣ» που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και απέσπασε συνολικά τέσσερα βραβεία και μία Εύφημη Μνεία.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις μαθήτριες και στους μαθητές που ακόμα και μέσα στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας κράτησαν ζωντανή τη διάθεσή τους για δημιουργία, καλλιτεχνική έκφραση και αστείρευτη φαντασία και όχι μόνο συμμετείχαν αλλά απέσπασαν  πανελλήνια βραβεία και διακρίσεις .

Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς οι οποίοι αντιλαμβάνονται τον διευρυμένο ρόλο και την εξωστρέφεια του σχολείου και υποστηρίζουν τη συμμετοχή των παιδιών τους σε παιδαγωγικές δράσεις οι οποίες συμβάλλουν στην ενεργοποίηση, την καλλιέργεια δεξιοτήτων και την προσωπική ανάπτυξη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΟΙΗΣΗ: Σταυρούλα Καλτσή

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ: Ελισάβετ Γιαλούρη και Μαρία Δημητροπούλου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Δέσποινα Δήμου, Ελένη Καλογιάννη, Ειρήνη Βαφειάδη, Ευγενία Λαμπαράδη, Γιάννης Φράγκος

ΒΙΝΤΕΟ: Δέσποινα Δήμου, Ελευθερία Εγγλέζου, Σταυρούλα Καλτσή, Ελένη Καλογιάννη, Ειρήνη Βαφειάδη, Ευγενία Λαμπαράδη, Γιάννης Φράγκος

Υπεύθυνες Καθηγήτριες: Φωτοπούλου Χαριτίνη, Χαλικιώτου Ουρανία, Πορφύρη Μάλαμα, Αθανασιάδου Δέσποινα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

1ο Βραβείο στη ΖΩΓΡΑΦΙΚΉ : Ελισάβετ Γιαλούρη

2ο Βραβείο στο ΒΙΝΤΕΟ: Δέσποινα Δήμου, Ελευθερία Εγγλέζου, Σταυρούλα Καλτσή, Ελένη Καλογιάννη, Ελένη Βαφειάδη, Ευγενία Λαμπαράδη, Γιάννης Φράγκος (πιέστε εδώ)

3ο Βραβείο στη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Δέσποινα Δήμου, Γιάννης Φράγκος

Εύφημη Μνεία στη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ειρήνη Βαφειάδη

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *