Home » Uncategorized » 6ο Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Εκπαιδευτικοί & Εκπαίδευση STE(A)M – STE(A)M educators & education»

6ο Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Εκπαιδευτικοί & Εκπαίδευση STE(A)M – STE(A)M educators & education»

Τα έργα της ομάδας Ρομποτικής του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου «PieceMaker» παρουσιάστηκαν με επιτυχία στο 6ο  Πανελλήνιο και Διεθνές Συνέδριο «Εκπαιδευτικοί & Εκπαίδευση STE(A)M – STE(A)M educators & education» που διεξάχθηκε  την Παρασκευή 07/05/2021 έως την Κυριακή 09/05/2021. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και συνδιοργανώνεται από το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Δυτικής Ελλάδας, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων “Διόφαντος” (Ι.Τ.Υ.Ε.) και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και υποστηρίζεται από φορείς της επιστήμης της εκπαίδευσης και της τεχνολογίας. Οι εξαιρετικές κριτικές που απέσπασαν οι μαθητικές δημιουργίες του σχολείου μας  αποτελούν επιβράβευση για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Open Schooling”  που συμμετέχει το σχολείο μας  οι μαθητές με το έργο τους συμβάλλουν στην οικοδόμηση συνεργασιών, στην επίλυση τοπικών προβλημάτων και στην ανάδειξη ευκαιριών ανάπτυξης για τον τόπο τους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας  «PieceMaker» που μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για δημιουργία και εφευρετικότητα!!!

 Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Χαριτίνη Φωτοπούλου


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *