Home » Uncategorized » Η Τελετή Βράβευσης του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου

Η Τελετή Βράβευσης του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου

Είναι η όγδοη χρονιά που βραβεύονται οι αριστούχοι μαθητές του σχολείου μας με το Βραβείο «Ανίτα Χαλαμανδάρη» στη μνήμη του Νικολάου και της Ουρανίας Χαλαμανδάρη.

Κατά τη χθεσινή τελετή βράβευσης, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023,  μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, η κ. Ανίτα Χαλαμανδάρη πρόσφερε συνολικά 29 χρηματικά έπαθλα στις μαθήτριες και μαθητές που αρίστευσαν στα μαθήματά τους και σε όσες και όσους απέσπασαν Πανελλήνια και Διεθνή Βραβεία σε μαθητικούς διαγωνισμούς καθώς και σε αθλητές του σχολείου που με αυτή τους την ιδιότητα διακρίθηκαν σε Διασυλλογικές και Πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις.

Μετά τη βράβευση ακολούθησε μουσική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν οι μαθητές μας και προσφορά γεύματος από την οικογένεια Χαλαμανδάρη. Τον στολισμό του χώρου ανέλαβε η κ. Δέσποινα Αχιλαδέλλη, με εντυπωσιακές συνθέσεις εναρμονισμένες με το πνεύμα της εκδήλωσης.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, εκτός από τους μαθητές και τους γονείς τους, ο Δήμαρχος Λήμνου, ο Πρόεδρος του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, ο Αντιπρόσωπος της Ιταλίας στη Λήμνο, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Επίσης, ο Δήμαρχος του Δήμου Bellano της Ιταλίας, ο τέως Δήμαρχος του Δήμου Lenno της Ιταλίας, εκπρόσωποι του Δήμου Vianna de Alentejo της Πορτογαλίας, μαθητές και εκπαιδευτικοί από τέσσερις δήμους της Λίμνης Κόμο και από τον δήμο της Πορτογαλίας, οι οποίοι συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ERASMUS GREEN SPORT που πραγματοποιεί το σχολείο μας.

Η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ευχαριστεί θερμά για ακόμα μια φορά  την Οικογένεια Χαλαμανδάρη για την πραγματοποίηση αυτής της όμορφης σχολικής γιορτής.

Απευθύνει συγχαρητήρια στους μαθητές που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους και τις διακρίσεις τους, στα παιδιά της χορευτικής ομάδας του σχολείου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και στους γονείς τους, που είναι πάντα δίπλα τους.

Ευχόμαστε κατά την επόμενη τελετή βράβευσης να έχουμε την ευκαιρία να καμαρώσουμε ακόμα περισσότερους μαθητές μας.

Καλό καλοκαίρι!

Λιβαδοχώρι, 22-6-2023        

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *